LIVI

LIVI

LIVI

Möt supertrendiga varumärket LIVI  på ATTITUDE STHLM i november!

LIVI är grundat av Therese Fischer – modellen med hela världen som sin arbetsplats och Nicholie Renlund – stylisten som med sina professionella ögon och konstnärliga blick är en starkt lysande stjärna på den internationella stylisthimlen.

Den svenska modellen Therese Fischer som förutom sin medverkan i SVT’s populära dokumentärserie ”Modellflickor” och omslag för tidningar som ELLE, Plaza, Mirror även gjort kampanjer för Scorett, JC, Gina Tricot, Bianco, H&M och Daniel Wellington har nu tillsammans med grundaren och stylisten Nicholie Renlund, som jobbat med lukrativa märken som Harpers Bazaar, Burberry, Love Magazine och In Style skapat kollektionen som består enhetligt i svart med en contemporary stil och influenser av street culture. Med fokus på vassa detaljer, kvalitativt material och statement-tryck utformas en stark identitet. LIVI riktar sig till den unga trendiga kvinnan som inte är rädd för att kliva ur sin comfort zone och uttrycka den hon är genom sättet hon klär sig. Genom en stark grafisk profil och våra sociala kanaler vill vi förmedla budskap som utstrålar självförtroende, integritet och attityd.

Välkommen att träffa LIVI på ATTITUDE STHLM och även i stora ATTITUDE FASHION SHOW där LIVI visar upp sina allra senaste kollektioner exklusivt just för dig!

Mer information: www.livi-shop.com