L’ORÉAL PARIS

L’ORÉAL PARIS

Vem blir L’Oréal Paris Official Trendsetter? Vinnaren avslöjas på ATTITUDE-STHLM!

Det finns de som följer trender och de som sätter dem. Nu letar L’Oréal Paris efter dig – en person med passion för mode- och skönhetstrender och som drömmer om att få exklusiv backstage access på Skandinaviens största trend-event ATTITUDE-STHLM bland journalister, designers, stjärnbloggare och kändisar. Tävla nu på www.lorealparis.se !

Förutom titeln som ’L’Oréal Paris Official Trendsetter’ får vinnaren ett professionellt Trendsetter-kit bestående av kamera och en iPad air för att kunna dokumentera alla uppdrag. Uppdraget startar som reporter i TV-studion på ATTITUDE-STHLM och fortsätter sedan ut i världen med inspirationsresor till bland annat Paris och L’Oréals huvudkontor. Som grädden på moset får vinnaren även en förhandstitt på alla nya innovationer från L’Oréal Paris breda produktkatalog.

Ta chansen att förverkliga din dröm! Tävla fram till och med den 28:e September på www.lorealparis.se – och missa inte det spännande avslöjandet av vinnaren  på ATTITUDE-STHLM den 28:e November!”

Välkommen till L’ORÉAL PARIS monter B:07 på ATTITUDE-STHLM!

Mer information: www.lorealparis.se